tiistai 15. toukokuuta 2012

Kesä on täällä!!

En nyt tiedä kuuluuko tämä postaus varsinaisesti tänne leivonta blogiin vai puutarhablogiin mutta laitan sen nyt kuitenkin tänne. Kesä on saapunut hiljaa huomaamattomasti jälleen kerran iloksemme. Olen kesä ihminen niin paljon!

Kesässä on vain sitä jotain. Ne tuoksut ja monet maut joita kesäisin voi maistella. Yksi maku ylitse muiden on ehdottomasti mansikka! Mansikkaa kermavaahvolla tai ilman. ihan sama kunhan vaan mansikkaa saa syödä.

Tänään pihalla touhuessani huomasin että mansikka kukkii jo :)
Kesän eka mansikankukka :)

Viime vuosi oli eka kunnon sato kausi miun mansikoilla.  Miulla on pihalla kaksi mansikkapenkkiä. Kummassakin mansikka lajikkeena ovat Polka ja honey one.  Tänä vuonna tilasin valkoisia mansikoita! Niin juuri valkoisia ANANASMANSIKOITA. Varisten ja muiden lintujen pitäis nämä jättää rauhaan kun luulevat niitä raaoiksi. Sen näkee sitten tulevaisuudessa kuinka on asian laita oikeasti.
Namskis!

2 kommenttia:

  1. Pakko kysyä kun silmiin pisti että mikä ihme on ananasmansikka? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on mansikka joka maistuu ananakselta :) Tai niin tuote selosteessa ainakin lukee. Lintujen pitäis jättää marjat rauhaan kun ovat valkoisia. https://www.viherpeukalot.fi/?s=11&tuote=62170

      Poista