torstai 10. toukokuuta 2012

Kurpitsa/mangokääretorttu

Kaapista löytyi yksi porkki viimevuotista kurpitsahilloa ja kohtahan tuo olis vanhaksi mennyt.  No muutenkin kun jo leivoin niin laitoin ideamyssyn päähän ja tässä tulos.  Koristeluun käytin SLY19 tuokokuun paketista saapunutta Tutti frutti crunshia.


Kääretorttupohja:

4 Munaa
1 ½ dl Sokeria
1 dl Perunajauhoja
1 dl Vehnäjauhoja
1 ½ tl leivinjauhetta

Täyte:

 Sitruunalla maustettua kurpitsahilloa
Säilykemangoa

Koristelu:

Mangotuorejuustoa
tomusokeria
Tutti Frutti Crunsh

Valmistus:


1. Vaahdota munat ja sokeri
2. sekoita kuivat aineet keskenään
3.  lisää jauhoseos munasokerivaahtoon.
4. Levitä leivinpaperille ja paista 200asteessa uunin keskitasolla n.6-8min
5. Kumoa kääretorttu levy toisen leivin paperin päälle ja anna hetki jäähtyä. irroita leivinpaperi.
6. Pieni säilykemango ja sekoita kurpitsahillon kanssa. Levitä kääretorttulevylle.
7. Kääri rullalle ja anna hettki "huilia" jääkaapissa.
8. Sekoita tomusokeri ja tuorejuusto keskenään.  Levitä kääretortun päälle. Ripottele pinnalle Tutti Frutti Crunshia.

2 kommenttia:

  1. näyttää hyvältä ja kiva yhdistelmä tuo kurpitsa ja mango.

    VastaaPoista
  2. kurpitsa on yllättävän hyvää tällaisissa vaikkei uskois mut tiedän kun mummoni tehnyt solmupullia joihin laittanut kurpitsa-hilloa(itsensä tekemää) ja hyvää on.

    VastaaPoista