perjantai 8. kesäkuuta 2012

Suklaalla kuorrutettuja kirsikoita

Eilen kävin ostamassa kirsikoita läikaupan pihalta ja hintahan oli 5€/L mutta myyjä oli vissiin tekemässä lähtöä ja sainkin 4L/Laatikon 10€ :) Eilinen päivä ja tämä aamu onkin sitten herkuteltu oikein kunnolla kirsikoilla ja vaikka onkin ulkolaisia niin hyviä on.  (Samalla ostin ekan satsin kotimaisia mansikoita :) )

Tänään sitten mietiskelin että mitä teen kirsikoille/kirsikoista aikani kuluksi ja kuinka ollakkaan pöydällä oleskeli yksinää tuokokuun SLY paketissa ollut suklaa ja miepä sen sulattelin mikrossa ja kuorrutin sillä kirsikoita. Nam olipas hyvää.  Ehkä hieman liian tummaa suklaata tuohon tarkoitukseen mutta toisaalta kirsikat oli aika mauttomia että hyvä noinkin ja pää asia on että suklaata oli :)

Jam!

4 kommenttia:

 1. Oho, joko niitä saa? Joko joko? Malttamattomana odotan, että täällä meilläkin myytäisiin kirsikoita. Täytynee lähteä torille katsomaan, josko sieltä jo löytyisi! Olin aikoinaan kesätöissä mansikanmyyjänä ja myin myös muita tuotteita, mm. kirsikoita. Niihin on jäänyt himo, kun ovat sen verran harvinaista herkkua täällä pohjolassa. :) Ja vielä jos kuorruttaa suklaalla, niin nautinto on kyllä täydellinen!

  VastaaPoista
 2. Oi nami nami :p Ihan vesi herahti kielen päälle =)

  VastaaPoista
 3. Mmm! <3 Kesän ensimmäiset kirsikat on ihania! =) Pyörittelin yksi päivä marketissa kirsikkapakettia käsissäni, mutta ei tullut ostettua vielä, kun paketti oli aika iso (500g) ja pohjimmaiset näyttivät aika nahistuneilta. =S Pitää odottaa että tulee irtomarjoja niin saa sitten valikoida. ;)
  Suklaassa dipattu kirsikka ei kyllä voi olla muuta kuin herkullista!

  VastaaPoista
 4. Tuore kirsikat nam(säilyke kirsikat ei) ja suklaa :P

  VastaaPoista