2 Sitruunaa
2 Passionhedelmää
3 munaa
1 dl sitruunanmahua
1 rkl sitruunan kuoriraastetta
75 g voita
2 Passionhedelmää
3 munaa
1 dl sitruunanmahua
1 rkl sitruunan kuoriraastetta
75 g voita
Pese sitruunat hyvin ja raasta kuori.
Kaiverra passinhedelmän sisus siivilään ja painele niin että siement jäävät siivilään.
Laita kattilaan kaikki muut ainekset paitsi voi.
Kuumenna seosta koko ajan vispilällä sekoittaen, kunnes se kiehahtaa. Pienenä levyn lämpötilaa ja keitä viellä 5min jotta seos sakenee.
Lisää joukkoon pehmeä voi pieninä nokareina.
Kaiverra passinhedelmän sisus siivilään ja painele niin että siement jäävät siivilään.
Laita kattilaan kaikki muut ainekset paitsi voi.
Kuumenna seosta koko ajan vispilällä sekoittaen, kunnes se kiehahtaa. Pienenä levyn lämpötilaa ja keitä viellä 5min jotta seos sakenee.
Lisää joukkoon pehmeä voi pieninä nokareina.
Oi kun kuulostaa herkulliselta =)
VastaaPoista