Vuohenjuusto! Nam! siis kertakaikkiaan nam! Tai no ei kaikki ole yhtä hyviä kuin tämä mitä tässä piirakassa käytin :)
POHJA
100 g kylmää voita
2 dl vehnäj
1 tl suolaa
2rkl kylmää vettä
Sekoita jauhot ja suola. Nypi seos rasvasn kanssa murumaiseksi seokseksi. Lisää vesi ja sekoita.
LEvitä taikina piirakka vuoan pohjalle ja laita jääkaappiin.
TÄYTE:
100 g Keitettyjä ja valutettuja parsakaalia
200 g vuohenjuustoa
1½ kermaa
2 munaa
ripaus mustapippuria ja suolaa.
Sekoita munat ja kerma. Lisää mausteet. LEvitä parsakaalit taikinan pohjalle ja kaada päälle kermamuna seos. paloittele vuohenjuusto päälle. Paista 175 asteessa n. 30 min
Kylläpäs näyttää hyvältä, nam
VastaaPoista