tiistai 16. helmikuuta 2016

Vuohenjuustopiirakka

Vuohenjuusto! Nam! siis kertakaikkiaan nam!  Tai no ei kaikki ole yhtä hyviä kuin tämä mitä tässä piirakassa käytin :)

POHJA

100 g kylmää voita
2 dl vehnäj
1 tl suolaa
2rkl kylmää vettä

Sekoita jauhot ja suola. Nypi seos rasvasn kanssa murumaiseksi seokseksi. Lisää vesi ja sekoita.
LEvitä taikina piirakka vuoan pohjalle ja laita jääkaappiin.

TÄYTE:

100 g Keitettyjä ja valutettuja parsakaalia
200 g vuohenjuustoa
1½ kermaa
2 munaa
ripaus mustapippuria ja suolaa.

Sekoita munat ja kerma. Lisää mausteet.  LEvitä parsakaalit taikinan pohjalle ja kaada päälle kermamuna seos.  paloittele vuohenjuusto päälle. Paista 175 asteessa n. 30 min




1 kommentti: