maanantai 21. marraskuuta 2011

Kalakeitto

6 Isoa perunaa
1 Sipuli
600g lohta
1l vettä
 5 dl valio maustettua ruokakermaa (kiippari ja kolme juusto)
1 rasia (200g) valio viola tuorejuustoa (ruohosipuli)
1,5 rkl hummeri kastike tiivistettä
900g äyriäissekoitusta (lidlistä 300g kampasimpukoita, 300g merellinen sekoitus, 300g merellinen sekoitus)
Tilliä

1. Kuori, ja paloittele perunat
2. Paloittele lohi
3. sulata äyriäissekoitukset
4. paloittele sipuli.
5. keitä perunat melkein kypsiksi
 6. Lisää lohi ja sipulit
7. keitä kypsäksi
8. Lisää tuorejuusto sekä kermat
9. mausta hummerikastiketiivisteellä ja lisää keittoon tilli sekä äyriäissekoitukset
10. Anna viellä kiehahtaa ja nauti!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti