3dl kuohukermaa
3dl sokeria
3rkl hunajaa
50g voita
3rkl tyrnihilloa
100g kuivattuja karpaloita
Rouhi valkosuklaa. Mittaa, kerma ja sokeri kattilaan.
Kuumenna kunnes seos kiehahtaa.
Lisää hunaja ja voi
Anna kiehua hiljaa kuplien, kunnes seos sakenee ja lämpötilanousee 116asteeseen.
Ellei sinulla ole lämpömittaria, voit tehdä kokeen titiputtamalla muutatan pisaran fudgeseosta kylmään veteen. Jos pisarat jähmettyvät, seos on sopivaa.
Lisää joukkoon valkosuklaa ja tyrnihillo. Vatkaa seosta voimakkaasti 5min. Lisää lopuksi karpalot.
Kaada leivinpaperilla vuoratttuun vuokaan. Nosta jääkaappiin jähmettymään. Leikkaa terävällä, öljytyllä veitsellä levystä sopivia paloja.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti