sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Lohi Lime-tuorejuusto hunnulla

Onkohan tää nyt semmoinen bravuuri jonka osaan tehdä vaikka silmät kiinni =) Aina yhtä hyvää ja vaihtelua saa kun tuorejuustomakuja vaihtelee mutta myös limen voi halutessaan vaihtaa sitruunaan.

Tähän herkkuun tarvitaan:

1 kirjolohi filee
1-2 limen mehu
400g tuorejuustoa.
ripaus suolaa

Sekoita limen mehu ja tuorejuusto keskenään. Lisää hieman suolaa.
Levitä tuorejuusto  lohen päälle.

Paista 200asteisessa uunissa n.20-30 min

KUVA TULEE KUNHAN TAAS LOHTA VALMISTAN!!

2 kommenttia:

  1. Kiitos - kuvalla ei kiirus - muistan kyllä miltä lohi näyttää :D, kun menen keskiviikkona torille ! Keskiviikko on tämän maan kalapäivä.

    VastaaPoista