lauantai 21. huhtikuuta 2012

Paistetut muikut

Voiko olla parempaa ruokaa kuin voissa paistetut muikut?? Omasta mielestäni ei todellakaan.  tai no ruoka joka sisältää fetaa taikka oliiveja vetää aavistuksen pitemmän korren.

Täällä maalla miehekkeen kotipaikassa syöjiä riittää ja melkein sanallinen tappelu uhkaa kun muikkuja on tarjolla.  Ei tästä niin kovin pitkä aika ole kun saatiin yli 6 kiloo muikkuja ja mie olin ahkera ja perkasin ne. Oli muuten kova urakka ja meni siihen melkein koko päivä.  Tänään just Hannulta kyselin että milloin hää taas kyselee tutultaa muikkujen perään.

Kala on vain jotain semmoista jota pitää olla ainakin pari kertaa viikossa tarjolla ei pelkästään terveellisyyden takia vaan myuös siksi että se on kovin hyvää.  Ennen kuin olin tutustunut Hannuun niin en hirveästi muikkuja syönyt mitä nyt ehkä kerran vuodessa Muikku ja pottumarkkinoilla. 

Nykyään muikkuja on saatava vähintään kerran kuukaudessa tai tulee pahat vieroitus oireet xD

3 kommenttia:

  1. Kala on hyvää ja niistä löytyy mistä valita. Silakka oli aikoinaan suuri suosikkini. Nyt se olisi Lapin lohi, mutta sitä ei löydy :(.

    VastaaPoista
  2. Kiitos nami-hiiri. Tais olla blogin eka kommentti :) Jossain vaiheessa miulla oli seiti jotain semmoista mitä ei vaan saanut alas. Sitä tuli syötyä yksin kertaisesti liikaa :) Lohi on myös hyvää varsinkin lime-tuorejuusto "hunnun" kanssa. Siitä varmaan tulee ohje jossain vaiheessa :)

    VastaaPoista
  3. Voi laita ihmeessä se lime-resepti. Ehkä se auttaisi positiivisesti kanadalaisen lohen makuun, jota meidän tasokkaatkin kaupat suosivat :( ja vain edukkaan hinnan vuoksi..

    VastaaPoista