keskiviikko 16. toukokuuta 2012

Miksi pidän blogiani?

Tämän kysymyksen kuulen melkein päivittäin. Välillä kysyjän äänessä on piikittelyä välillä puhdasta uteliaisuutta. Itsekin välillä mietin miksi jaksan kirjoittaa tänne mitään? Kuka kirjoituksiani edes lukee? Miten blogini erottuu muiden ruoka/leivontablogien joukosta?

Minusta vain on hurjan mukava kirjoittaa blogia ja jakaa kokemuksia teidän lukijoiden kanssa vaikka teitä ei hirvesti taida ollakkaan :)

Blogini varmaan erottuu muista blogeista erityisesti monen kirjoitusvirheiden osalta mutta myös siksi että kirjoitan omalla tavallani kuin muut  tai ainakin luulen niin.

Tässä oli tälläinen pieni "pohdinnallinen" kirjoitus näin helle päivän päätteeksi :)

1 kommentti:

  1. Itse pidän blogia ainakin jollakin tasolla myös "omanlaisena"päiväkirjana, on sitten kiva aina välillä vilkuilla taaksepäin, että mitäpä on tullut tehtyä. Itse olen ajatellut niin että jokainen lukia on aina plussaa, vaikka blogi olisikin vain itseävarten tehty. Ja mitä kirjoitusvirheisiin tulee niin näin lukihäiriöisenä eivät nuo ainakaan minua haittaa (enkä kyllä ole yhtään löytänyt). Kiva että sinäkin pidät blogia, kyllä meitä tänne netin ihmeellisen maailmaan mahtuu. :)

    VastaaPoista