sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Suklaa...mikä ihana maku!

Otsikossa tuo tulikin. Suklaa on ihanaa! Valkoinen suklaa on kaikkein lähinnä sydäntäni mutta kaikki muutkin suklaat uppoavat ihan ilman mitään ongelmia.  Paitsi tietenkin pähkinä suklaa kun ei pähkinää hirmuisesti pysty syömään. (mokomakin allergia :( )...

Fazerin sinisissä levyissä on sitä jotakin. Se maitosuklaan maku oikein hivelee makuhermoja.  Näistä maustetuista suklaista parhaimpia on omar ja marianne. Omar karkit on muutenkin jo niin taivaallisen makuisia ja suklaaseen yhdistettynä omar rakeet pääsevät oikeuksiinsa.

Paljon syön myös suomalaista käsintehtyä suklaata jota ostan Kultasuklaa liikkeestä Iittalasta taikka suoraan nettikaupasta.  iittalan liike osuu jotenkin melkein aian lomareissujen kohdalle ja silloin on hyvä täydentää suklaa varastoa esim: minttusuklaalla taikka salmiakkisuklaalla.

Leivonnassa en suklaata osaa kovin viellä hyödyntää että suklaan maku tulisi esiim muiden makujen joukosta mutta harjoitus tekee mestarin eikös niin sanota?

Niistä suklaista jossa on jotain 70% oikeaa kaakaota niin niiistä en kamalasti pidä. Ovat liian vahvoja makuja miun mielestä.

Yksi suurempia toiveita olis päästä esim Belgiaan maistelemaan heidän suklaitaan.  Vois kyllä olla että jäisin pysyvästi Belgiaan ja lihoisin hurjasti kun suklaalla herkuttelisin taikka sitten loppuisivat rahat ja alkaisin syömään roskia henkeni pitimiksi.  Belgialainen suklaa kun kuulemma olis kallista vai olikohan se mailman parasta mutta kuitenkin suklaa olis varmasti kovin herkullista. Nyt vaan matkakassaa kasvattamaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti