KINUSKIMUFFINSIT
110g suolatonta voita, huoneenlämpöisenä
120g vaaleaa fariinisokeria (en tiedä mitä se on, joten käytin hienoa sokeria)
120g tummaa ruskeaa sokeria (käytin fariinisokeria)
2 suurta kananmunaa
1/2 tl laadukasta vaniljauutetta
245g siivilötyjä vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
75 g valmista kinuskikastiketta (tehtyä tai kaupan, itse käytin kaupan)
50ml kuohukermaa
Uuni 180 asteiseksi, annoksesta tulee 12 isoa muffinssia. Vatkaa voi ja sokerit vaahdoksi. Lisää kananmunat yksitellen ja vatkaa jokaisessa lisäyksessä kananmuna hyvin taikinaan ennen uuden lisäämistä. Lisää vaniljauute. Yhdistä jauhot ja leivinjauhe erillisessä kulhossa. Lisää kolmasosa jauhoseoksesta voi-sokerivaahtoon ja sekoita. Kaada joukkoon kinuskikastike, vatkaa hyvin. Lisää 1/3 osa jauhoista ja vatkaa hyvin. Kaada seoksen joukkoon kuohukerma ja vatkaa hyvin. Lisää sitten loput jauhoista ja vatkaa kunnes taikina on kunnolla sekoittunut.
Jaa taikina vuokiin ja paista noin 25 minuuttia, kunnes ovat kypsiä. Anna kuppikakkujen jäähtyä pellissä noin 10 minuuttia ja siirrä sitten ne ritilälle odottamaan kuorrutusta.
Tämä resepti taitaa mennä täällä kokeiluun. Kinuski on niin herkkua.
VastaaPoistaHienosti paistunut !
VastaaPoistaArvelen makeaksi herkuksi :D!
Hmm, en ole koskaan leiponut kinuskimuffinsseja :-O Asia täytyy korjata..
VastaaPoistaOnpas kyllä kauniin tasainen muffinsssi!
Herkullisen kuuloinen resepti =)
VastaaPoista