perjantai 1. huhtikuuta 2016

Ruotsin reissu.Jätettiin tyttö mummon ja taatan hoiviin ja otettiin miehen kanssa irtiotto arjesta!  Kyllä kannatti! Sai nukkua pitkään ja herkutella hyvällä ruualla ja juomalla.   Tarkoitus oli että mitään tuliaisia en ostaisi mutta  pitihän reissusta hommata Milkalle oma Taalainmaan hevonen.

Tuli melkein vaikeuksia valita juuri sopiva taalainmaanhevonen mutta kun löysin pehmolelun niin se lähti mukaan.   Olisihan niitä tosiaan olla erikokoisia ja värisiä mutta tahdoin perinteisen punaisen.  Laivalta hommasin Ville Viking pehmon ja aikuisille PALJON karkkia :

Laivalla nautiskeltiin hyvästä musiikista ja ja tarjoiluista.   Me miehen kanssa kun ei  juoda alkoholia muutoin kuin juhannuksena  niin  me  juotiin alkoholittomia drinkkejä.
Helsingistä kun lähdettiin käytiin syömässä buffetista ja  tuli kyllä ähky! kaikkea hyvää ja herkullista oli tarjolla niin paljon kuin vaan jaksoi syödä ja mehään jaksettiin :)  Aamulla syötiin meri aamiainen ja sitten kohta olikin aika lähteä Tukholman vanhaa kaupunkia ja kaikkia ihania pikku liikkeitä kiertelemään.

Keskiviikkona syötiin laivalla "mitä kiinni saatiin" :) Miulla se oli salaattia ja Savustettuja kampasimpukoita ja miehellä  Mariellan Hampurilaisateria.  Iltasella taas nautiskeltiin driksuja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti